logo header
 
HOME     CONTACT
VAN DER MEER VERZEKERINGEN: EEN PRIMA PARTNER
ONLINE DIENSTEN   

 

Hypotheek algemeen


Een hypotheek is een zeer adviesgevoelig product. Het is niet alleen maar een “zak geld” die u nodig hebt voor de aankoop van de nieuwe woning. In het advies dient rekening te worden gehouden met onder andere het op te bouwen pensioen, welk nabestaande pensioen ontvangt uw partner bij uw overlijden en welk inkomen kunt u verwachten bij arbeidsongeschiktheid?  Vandaar dat wij bij het adviseren van een hypotheek allereerst een uitgebreid inventarisatie gesprek met u voeren. Hierin komen zaken aan de orde zoals gewenste rentevast periode, voorkeur voor een gegarandeerde kapitaalsopbouw of via een beleggingsconstructie, hoe zijn de aanvullende regelingen bij Arbeidsongeschiktheid of Overlijden etc. .

Tevens zullen wij u uitleg geven over de verschillende hypotheekvormen. Aan de hand van de gegevens uit de inventarisatie maken wij voor u een op maat gemaakt advies welke in een 2e gesprek uitvoerig wordt besproken. 

Belangrijk voor u om te weten, het gehele traject van inventarisatie tot het moment van passeren bij de notaris wordt door ons verzorgd. Ook na het passeren van de hypotheek zijn wij uw aanspreekpunt bij vragen, wijzigingen of klachten.

« terug


 
     
Copyright - 2013 - Van der Meer. All Rights Reserved.